~se3a -
Obecnie: OffLine
Był Jest i będzie
Ranga: Użytkownik
Data rejestracji: July 23 2007 11:50:13
Ostatnia wizyta: March 27 2011 00:47:24
|
Dodany dnia 07-09-2009 20:07
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/swiatnfs/domains/swiatnfs.eu/public_html/system/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20 Tak więc dzisiaj z lekkim opóźnieniem o 2 dni ale jednak, ruszamy z 2 sezonem najbardziej znanych walk tunerskich w sieci. Jak wiecie było wiele propozycji co do zmian w regulaminie TF i tak więc po moich oględzinach chciałem oznajmić iż Regulamin został poprawiony. Ujrzeć go możecie tutaj http://nfspolska....age_id=168 i radzę się do niego stosować !!! Na pierwszy rzut oka nic się nie zmieniło ale gdy zejdziecie na dół będzie napis Nowe uwagi dotyczące regulaminu Tuning Fight (update: 7"09"2009r.) i to co się za tym kryje jest równie ważne co część górna owego regulaminu. Od teraz nie będzie przyznawanego 1 pkt za wygrany pojedynek a 3 bo wtedy było to nie fair względem wygrania a remisu, które były nagradzane 1 punktem ! Tabela z top20 zmieniła się na top12, gdyż prosiliście o zmianę jej na top10 bądź top15, to uznałem że 12 będzie takim ośrodkiem na którym zostaniemy. Z mojej strony to tyle, ja zapraszam was serdecznie do pojedynkowania a owe sugestie i zażalenia proszę publikować niżej w swojej wypowiedzi"post". ![]() |
|
Dodany dnia 21-05-2012 03:17
| |
| Przeskocz do forum: |