~epic - Obecnie: OffLine
Awatar
Nowy
Ranga: Użytkownik
Data rejestracji: November 01 2007 13:54:55
Ostatnia wizyta: May 26 2010 00:50:26

#1 Drukuj posta
Dodany dnia 30-09-2009 23:17

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/swiatnfs/domains/swiatnfs.eu/public_html/system/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Bry! Sprawa wygląda tak! Nawalił mi save! I to w bardzo głupi sposób! Gram sobie, przejeżdżam wyścigi gra gitara! Po wczytaniu drifta na trasie tokyo coś tam na 20 kolek zaczął mi nawalać nfs! Tzn nie było żadnych rekordów do pokonania! Silvia do driftu zachowywała się jak zonda ( chodzi o grip) po czym stwierdziłem ze czas na restart gry! Wchodzę z powrotem wczytuje save i moim oczom ukazuje sie napis Rozpocznij kariere! Kilka prób naprawienia sejwa i nic! A teraz najśmieszniejsze! Po przejechaniu pierwszego wyścigu (tego testowego) można sobie wybrać samochód! A wybrać nie moge bo mam pełny garaż! Zawalony samochodami z przed awarii! Wiem bo zawsze na początku wczytuje się moja silvia! I teraz pytanie! czy ma ktoś może jakiegoś save editora który mógł by naprawić zapis? Wiem, że było coś takiego do nfs:mw! Próbowałem się już nawet trainerem poratować i nic! Jakieś sugestie?

Z góry dzięki!

Ps: Inne save działąja bez zarzutu!
Awatar
Brak informacji

Kliknij na moją reklamę, a utrzymamy serwer.
Dodany dnia 21-05-2012 03:23
~JSSCxPawiq98 - Obecnie: OffLine
Awatar
Kurier
Ranga: Użytkownik
Data rejestracji: September 30 2009 20:37:14
Ostatnia wizyta: April 15 2011 18:49:22

#2 Drukuj posta
Dodany dnia 01-10-2009 16:58

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/swiatnfs/domains/swiatnfs.eu/public_html/system/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
wiesz ja bym zaczął kariere od nowa i przeinstalował gre

img.userbars.pl/89/17677.gif
Przeskocz do forum:
Copyright - 2006-2010 nfsPoland.pl - Wszystkie prawa zastrzeďż˝one. Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu. Zakaz kopiowania treści bez zgody Administracji.